Sunday, 25 December 2016

Kulit Licin dan halus dengan ST Facial Scrub with Collagen


ST FACIAL SCRUB WITH COLLAGEN



Ramai dah cuba scrub collagen Sendayu Tinggi. RO pun dah try taw! Marvellous sangat. Memang tengah mencari scrub baru, alang-alang cuba yang ni. Tak recommend kalau product tak okay! Tapi yang ini totally recommended tau!


Rasa tak lengkap bila tak bersihkan muka dengan scrub ni. Sebab apa kulit licin dan halus? Sel-sel mati dah disingkirkan hehe Yang best parut jerawat dah berkurang! Admin RO dah cuba 😙😚
Tak pakai pencuci muka ST pun boleh , (psstt.. hehe Admin pakai Bio Essence)


Cara penggunaan:


Sayang2 kalau yang kulit normal, berminyak or both, pakai scrub ni 3 kali seminggu. Yang kulit sensitif, kering dan berjerawat pakai 2 kali seminggu je tau !

Rata-rata pengguna sangat puas hati lepas pakai scrub ni termasuklah RO sendiri. hihi


Harga ST Facial Scrub with Collagen Walk-In : RM 30.75 
Harga ST Facial Scrub with Collagen Member ST : RM 27.65 
*price not include postage
*buy 2 item free postage

Berminat? Whatsapp/SMS 018-9830500. 
DM page/Instagram.







No comments:

Newsletter

Facebook

Follow @ravishingobsession